1. Vitamin C-1000 පෙත්තක් ගන්න
2. විටමින් ඊ පෙත්තක් ගන්න.
3. උදෑසන 10 -11 අතර විනාඩි 15-20 හිරු එළියට නිරාවරණය වන්න.
4. බිත්තර එක් වතාවක් ගන්න.
5. විවේකයක් ගන්න / පැය 7-8 කට වතාවක්
6. දිනකට ජලය ලීටර් 1.5 ක් පානය කරන්න. සෑම ආහාර වේලක්ම උණුසුම් විය යුතුය (සීතල නොවිය යුතුය )
කොරෝනා වෛරසය සඳහා pH අගය 5.5 සිට 8.5 දක්වා වෙනස් වන අතර කොරෝනා වෛරසය පරාජය කිරීම සඳහා අප කළ යුත්තේ වෛරසයේ pH මට්ටමට වඩා වැඩි ක්ෂාරීය ආහාර පරිභෝජනය කිරීමයි.
ඒවායින් සමහරක්:
* ලෙමන් - 2.34- 1.8 pH
* දෙහි - 1.8 pH
* අලිගැට පේර - 15.6 pH
* සුදුළූණු - 13.2 pH *
* අඹ - 8.7pH
* ටැංජරීන් - 8.5pH
* අන්නාසි - 12.7 pH
* තැඹිලි - 9.2 pH
ඔබට කොරෝනා වයිරසයක් ඇති බව ඔබ දැනගත්තේ කෙසේද?
1. උගුරේ කැසීම
2. වියළි උගුර
3. වියළි කැස්ස
4. ඉහළ උෂ්ණත්වය
5. හුස්ම හිරවීම
6. සුවඳ හා රසය නැති වීම
එබැවින් ඔබ මේ දේවල් කෙරෙහි අවධානය යොමු කරන විට ඉක්මනින් ලෙමන් සමඟ උණුසුම් ජලය ගෙන පානය කරන්න.
No comments:
Post a Comment